Not known Details About iş ayakkabısı ankara

Wiki Article

Ayakkabının dış yüzeyinde kullanılan one.eight mm kalınlığında yumuşak petek desenli mikrofiber, ayakkabıya nefes alabilirlik ve hafiflik kazandırır. Bu özel malzeme, TPU laminasyon ile kaplanarak ekstra dayanıklılık ve koruma sağlar.

Spor ayakkabı tasarımıyla rahat bir kullanım sunar. Esnek yapısı sayesinde gün boyu kolay hareket imkanı verir. El işçiliği ile üretilen ayakkabı, dayanıklı malzemesi sayesinde uzun süre sorunsuz şekilde kullanılır. Bağcıklı kapaması sayesinde rahat giyilip çıkarılır. Nefes alan yapısı ayakların terlemesini engeller, serin ve kuru kalmasını sağlar.

Enerji Emici Topuk: Ayakkabının topuk kısmında enerji emici bir özellik bulunur, bu sayede darbe etkileri azalır ve uzun süreli kullanımlarda konfor sağlanır.

her alışverişte Akakçe yanınızda. Nerede olursanız olun alışverişe Akakçe'den başlayın.

Antistatik özellik: Elektrostatik deşarjı dağıtarak statik elektriğin oluşmasını engeller.

Yüzün tamamını kaplayacak ergonomik tasarım ve orta derece sertlik burun teli ile en iyi filtrasyonu sağlamaktadır. Kalın ve yumuşak yapılı kulak lastigi ile gün içerisinde kulağımızı rahatsız etmez uzun kullanım sağlar. swolx iş ayakkabısı 3 Katlı kumaş ve comprehensive utrasonik cihazlar ile üretimi gerçekleştirilen cerrahi maskelerimiz paketleme aşamasında ultraviyole sterilizasyon ile el değmeden paketlenmektedir. Günlük 50.000 maske üretim kapasiteli üretim tesisimiz sizler için 7/24 en kaliteli maskeleri üretmektedir. Daha fazla bilgi için Cerrahi maske kategorisini inceleyiniz.

Daha Sağlam Taban: Genellikle daha dayanıklı ve kaymaz tabanlara sahiptir, bu da zorlu zemin koşullarında ekstra güvenlik sağlar.

Sıcaklık Direnci: Yüksek sıcaklık veya soğBritish isles ortamlarda çalışanlar için, sıcaklık değişimlerine dayanıklı malzemelerden yapılmış ayakkabılar gereklidir.

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilir veya #entegresafety etiketiyle paylaşabilirsiniz.

Bu ayakkabıların içinde Converse ve Jordan ayakkabılarından başka ayakkabı tavsiye etmem Jordan nin rahatlığını hiçbir ayakkabıda bulamadım tek kelime ile mükemmel bir ürün

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilir veya #entegresafety etiketiyle paylaşabilirsiniz.

Ayrıca, kaymaz tabana sahip olan ayakkabi işletmesi antistatik iş ayakkabıları da mekap iş ayakkabıları arasında yer almaktadır. Bu ayakkabılar, zeminin kaygan olduğu ortamlarda çalışanlar için ekstra güvenlik sağlar.

Mekap iş ayakkabıları, farklı modeller ve tasarımlarla piyasada sunulmaktadır. Bu modeller arasında güvenliğin yanı sıra konforlu bir deneyim sunan çeşitli seçenekler bulunmaktadır. Ayrıca, bu ayakkabıların fiyatları da model ve markaya bağlı olarak değişebilir.

iş ayakkabısı swolx İş şartları ve çalışma koşulları ağır olup bu tarz ayakkabılar iş ortamında kullanılmaz. İş ayakkabıları ile rahat, konforlu ve güvenli bir çalışma ortamı oluşturabilirsiniz.

Report this wiki page